Barcelona – Villarreal

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Barcelona ha varit närmast borträknade i titelstriden. Numer har Barca klivit upp som herre på täppan. Samtidigt har man en match mer spelad än Real Madrid när endast målskillnaden skiljer dem åt. Barcelona är för tillfället ett sämre fotbollslag än föregående säsong, ingen diskussion. Skulle vilja påstå att Barcelona lever kvar i titelstriden med viss flyt/turlighet.

Villarreal är ett kapabelt motstånd, som alltid brukar vara uppe och tampas i toppen, om än inte om titeln, i Primera División. Finns stor kvalitet i truppen och den senaste tiden har de verkligen visat framfötterna. Sporting Gijón värjdes undan med 3-1 senast och innan dess vann man med 1-0 över Atlético Madrid på bortaplan. Tre raka vunna. Laget borde kunna stå emot här.

Jag spelar på Villarreal +2,5 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Villarreal
  • Spel: Villarreal +2,5 mål (AH)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 6/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!