Malaga – Real Sociedad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag vänder vi blickarna mot den spanska solkusten och närmare bestämt La Rosaleda. Hemmaplan för Malaga som idag gästas av Real Sociedad, när den 24:e omgången av la liga ska avslutas.

Malaga har halkat ner rejält i tabellen och placerar sig nu på en 17:e plats, precis ovanför nedflyttningsstrecket. Formen är inte särskilt bra där man inkasserat tre förluster på sina fem senaste matcher. Man kommer från en ordentlig snyting i förra omgången då man fick stryk mot Rayo med hela 4-1. Just försvarsspelet har varit ett stort problem på slutet där man släppt till nio mål på de tre senaste matcherna. Till dagens match har man dessutom lite bekymmer då både Sánchez och Gámez saknas.

Sociedad har haft det relativt tungt på slutet och har bara plockat en seger på de fem senaste matcherna, en seger som togs mot Elche för tre omgångar sedan. Man borde haft en seger i senaste omgången då man ställdes mot tråklaget Levante, men man hade svårigheter med att få in bollen i den matchen. I och med att både Villarreal och Athletic Bilbao inkasserade en varsin förlust i helgen så har Sociedad ett gyllene tillfälle att krympa avståndet upp till dessa lag.

  • Match: Malaga – Real Sociedad
  • Spel: Real Sociedad (2)
  • Odds: 2,75 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 22.00, 17/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar