Girona – Real Sociedad

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Girona innehar tiondeplatsen i Primera Division. Hermmalaget har under sina elva inledande matcher i Primera División som de precis avancerat till, imponerat något enormt. Från tippade att befinnas i den absoluta bottenstriden till att ligga i mitten av tabellen. Det var nyligen uppehåll och Girona kan snabbt falla tillbaka i normala mönster. Laget är faktiskt ytterst begränsade och givetvis sårbara.

Real Sociedad har varit svajiga hittills, blandat och gett en hel del. Formkurvan har dock pekat uppåt och sist kommer man från en stabil trea mot Eibar. Normalt ska de vara så pass mycket bättre än Girona att de, även på bortaplan, ska axla favoritskapet. Real Sociedad har som målbild , en helt rättvisande sådan, att kvalificera sig för spel ute i Europa. Då krävs emellertid segrar mot lag som Girona på bortaplan.

Jag spelar på Real Sociedad +0 (Asian Handicap) till 1,96 @ bet365.

  • Match: Girona – Real Sociedad
  • Spel: Real Sociedad +0 (AH)
  • Odds: 1,96 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!