Villarreal – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Villarreals säsong har varit strålande och laget placerar sig just nu på femteplatsen i tabellen, endast sex poäng bakom Real Madrid på tredjeplatsen. Villarreal har dock inte imponerat den senaste tiden med endast en seger på de fyra senaste matcherna, detta i senaste omgången mot Rayo Vallecano där man vände 0-1 till seger 2-1. Spelet var inte alls övertygande och ”Los Submarinos Amarillos” har dessutom spelat Europa League i veckan där man reste till Tjeckien för ett möte med Viktoria Plzen och endast fick med sig en poäng. Går vi då över till skadelistan så ser det inte bra ut för Villarreal, med flertalet avbräck.

Real Madrid har repat sig efter storförlusten mot Barcelona (0-4) och har nu plockat två raka ligasegrar mot Eibar (2-0) och Getafe (4-1). Inga jätteprestationer från marängerna, men det är viktigt för självförtroendet att ändå plocka trepoängare. Viktigt för självförtroendet tror jag även att matchen mot Malmö var, en match som slutade hela 8-0. Kontringsspelet tror jag kommer fälla avgörande i det här mötet då Villarreal vill styra sina matcher hemma på El Madrigal, vilket kan bli farligt med ett sådant darrigt försvar. Mycket viktig match för marängerna som inte får tappa mer mark på Barcelona nu.

Jag kommer spela Real Madrid -1 (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Villarreal – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid -1 (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 13/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar