Villarreal – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal har endast en inspelad poäng under nuvarande säsong. Senast förlorade laget mot Levante (2-1). Hemmalaget har haft bekymmer med manskapet. Alberto Moreno kommer inte till spel medan Bruno Soriano och Ramiro Guerra står också utanför matchtruppen på grund av skador. Fel läge för hemmalaget, att dras med sådana bekymmer. Ruben Pena hoppas dock kunna komma till spel.

Real Madrid har satsat hårt på att stuva om i laget och främst truppen inför den här säsongen. Efter en vinst och ett kryss kan man väl ställa sig lite frågande till om man har fått ut allt som krävs. Men då ska man väl ändå ta in i beräkningarna alla skador som laget drabbats av. Eden Hazard närmar sig nu sin debut och hoppas kunna spela mot Villarreal. Förväntar mig bortaseger här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ bethard.

  • Match: Villarreal – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (2)
  • Odds: 1,90 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar