Espanyol – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol nådde europaplats förra säsongen och sedan dess har man förstärkt sin trupp, dessvärre utan framgång. Klubben har fallerat totalt under hela säsongen. Hemmalaget hittas på jumboplats i tabellen och därmed är poäng mycket viktiga. Laget har åtta poäng till säkerhet. Nämnvärt att de möter Real Madrid, Barcelona, Valencia och Sociedad. Med stor sannolikhet blir det nedflyttning för laget.

Real Madrid går fortsatt väldigt starkt och har som bekant vunnit alla matcher gästerna spelat sedan återstarten av ligaspelet, tre av tre vinster. Defensiven fortsätter imponera därtill med blott ett insläppt mål under perioden trots ett tufft spelschema. När lagen möttes i höstas besegrade serieledarna sitt motstånd med 2-0, något i den stilen under lördagen hade inte förvånat.

Jag spelar på Real Madrid (Halvtid) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Espanyol – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (HT)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar