Real Betis – Espanyol

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Betis har endast plockat en seger på dess sju senaste matcher. Dessutom har hemmalaget tre raka förluster i Primera Division. Naturligtvis ett väldigt svagt facit och samtidigt har prestationerna, visat att Béticos inte har någonting att spela för. Laget har full matchtrupp till måndagens tillställning. William Carvalho riskerar att inte spela kvällens ligamatch. Naturligtvis ett jättetapp för hemmalaget.

Espanyol å sin sida har fem raka utan förlust, med två vinster och tre oavgjorda. Det görs en hel del mål, men nu är frågan hur motivationen ser ut när kontraktet i praktiken är i hamn. I mina ögon pekar form och prestationer på sistone snarare på att bortalaget får med sig ett fint resultat här. Pablo Piatti, David Lopez och Roberto Rosales är alla skadade. Men laget bör ändå kunna plocka poäng i kvällens match.

Jag spelar på Espanyol +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ bethard.

  • Match: Real Betis – Espanyol
  • Spel: Espanyol +0,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar