Sociedad – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad gästats av Real Betis på Estadio Anoeta under torsdagskvällen. Laget parkerar för tillfället på tiondeplats i Primera Division med 37 inspelade pinnar när klubben spelar den 30:onde omgången i seriespelet. Hemmalagets förhoppningar om en Europaplacering lever fortsatt vidare. ”Txuri-Urdin” har varit svårslagna den sista tiden. Bara två av dess tolv senaste matcher har slutat med noll poäng.

Real Betis hittas på placeringen ovanför Sociedad med enbart tre pinnar upp till Europaplatserna, så det kommer bli ett slag mellan två mittenlag om ett par viktiga pinnar om drömmen om Europa ska nu leva vidare. Betis har enbart gått ifrån en av deras nio senaste matcher utan att näta. Dem fortsätter alltså hålla sin målskörd uppe, men dessvärre för de grön-vita, har laget börjat släppa in fler mål i defensiven.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,90 @ bet365.

  • Match: Sociedad – Real Betis
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:30, 4/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar