Eibar – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Eibar är nykomlingar i La Liga och efter en mycket pigg start på säsongen så har nu laget sjunkit allt längre ner i tabellen. En efterlängtad, och något orättvis, seger mot Malaga (1-0) näst senast följdes upp av en klar förlust i senaste omgången mot Real Madrid (0-3). Celta Vigo har spelat bra på slutet och blir en mycket tuff nöt att knäcka. Dessutom trivs inte Eibar särskilt bra på hemmaplan, då laget tagit fler poäng på resande fot under säsongen.

Celta Vigo spelade en drömfotboll i början på säsongen och var länge med i toppen av tabellen. Men laget hamnade i en djup svacka och sjönk ordentligt i tabellen. Nu är formen på gång uppåt igen med två vinster och ett kryss på de fyra senaste matcherna. I förra omgången blev det en hemmaseger motRayo Vallecano där segersiffrorna skrevs till hela 6-1 (!) efter 90 minuter fotboll. Ett avslappnat Celta Vigo utan press på sig känns som ett mycket farligt lag.

Eibar har inte spelat bra på slutet och jag tror man kan få stora bekymmer mot ett passningsskickligt Celta Vigo idag. Skulle det vara så att Raúl Navas och Dani García i Eibar tvingas kasta in handduken så höjer jag nog upp insatsen en smula. Vi börjar på en medelinsats och avvaktar startelvorna.

  • Match: Eibar – Celta Vigo
  • Spel: Celta Vigo över 1,5 mål
  • Odds: 2,22 @ betsson
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar