Sevilla – Granada

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Match på Ramon Sanchez Pizjuan i afton där Sevilla fortsätter sin jakt på den åtråvärda fjärdeplatsen. För motståndet står ett Granada som inte haft någon lyckad säsong och är inblandade i bottenstriden. Tror det kommer bli en del mål i den här matchen och testar mig därför på ett överspel!

Sevilla har redan säkrat en europaplats tills nästa säsong då man är hela 11 poäng framför Valencia som ligger 8:a. Nu är det förvisso 15 poäng kvar att spela om, men risken att Sevilla skulle tappa det försprånget är lika med noll. Nu handlar det helt enkelt om det blir Europa League eller kval till Champions League nästa säsong. Fjärdeplatsen innebär kval till CL och där placerar sig just nu Athletic Bilbao, sex poäng framför Sevilla. Men baskerna har match på Camp Nou i afton, så Sevilla har ett utmärkt tillfälle att krympa avståndet till tre poäng. Men då ska man städa av Granada till att börja med, något som man inte alls gör på beställning. Men Sevilla har en fin hemmaform med fyra raka segrar, där man dessutom pangat in en hel del mål. Pangar in mål tror jag även att man gör idag, minst en två stycken lär vi få se från hemmalaget med Bacca och stekheta Gameiro i spetsen. Men försvaret är ingenting som jag litar på hos Sevilla och idag saknar man dessutom sin viktigaste spelare i backlinjen, Alberto Moreno. Vi får inte glömma bort att gästerna har en del kapabla herrar i anfallet som mycket väl kan ställa till det. Förutom Moreno så saknar hemmalaget även Cheryshev (skadad), Cristóforo (skadad) samt Reyes (avstängd).

Granada har varit en klar besvikelse i år, då jag trodde man skulle kunna vara med och slåss om en europaplats i slutändan. Nu får man istället slåss om ett nytt kontrakt då man ligger på en 13:e plats med fem poäng ner till Getafe under strecket. Laget har varit för ojämna under säsongen och det såg vi inte minst i senaste matchen då man slog tillbaka självaste Barcelona på hemmagräs med 1-0. Gången innan det fick man stryk med hela 4-1 på bortagräs mot Malaga, så man blandar verkligen friskt i prestationerna. Får man ett par bollar i baken så kan man verkligen braka igenom totalt, något som man sett hända flertalet gånger den här säsongen. Men det finns en del fina spelare offensivt i det här laget som jag verkligen tycker om att skåda, framförallt Brahimi som även avgjorde senast mot Barcelona. Vi har även Piti som har en otroligt fin vänsterfot, men tyvärr haft en hel del skadebekymmer den här säsongen. Om bara El Arabi får ordning på sina avslut idag så tror jag att bortalaget kan vara med och fajtas om välbehövliga poäng. Hos gästerna stryker vi idag Fernández, Murillo, Fran Rico och Riki som alla går skadade. Extra tufft blir det utan Murillo på mittbacken, då han varit en av få ljusglimtar i Granada den här säsongen.

Som vanligt brukar det bli ett riktigt högt tempo när Sevilla spelar hemma på Ramon Sanchez Pizjuan, något som jag även förväntar mig idag när man måste ha tre poäng. Med den offensiv som hemmalaget har så kan lösa den här linan på egen hand, men jag tror även att Granada kan näta med lite självförtroende i kroppen från förra vinsten. Över 2,5 mål i matchen blir mitt spel och insatsen blir strax över medel!

  • Match: Sevilla – Granada
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar