Elche – Granada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Elche inledde säsongen i Segunda Division med två kryssade matcher och därefter två förluster. Något uppseendeväckande är att Elche, endast producerat en balja i säsongsinledningen. Nämnvärt är också att klubben avancerade nyligen upp från den tredje divisionen. Utöver detta, kan denna seriestarten för Elche innebära att det blir lite vanskligt att direkt satsa på cupen. Kontraktet ska i första hand lösas.

Granada inledde säsongen med att spela dubbla kryss, för att därefter vinna två matcher efter varandra med klara siffror. Senast blev det en 3-1-skalp borta över Extremadura. Kan man beblandas i striden om platserna upp till finrummet? Fjolåret var ren mellanmjölk med en plats i mittenskiktet. Granada ska normalt vara bättre än hemmalaget, även med rotation. Gästerna har större bredd och vassare spets.

Jag spelar på Granada +0 mål (Asian Handicap) till 2,02 @ ComeOn.

  • Match: Elche – Granada
  • Spel: Granada +0 (AH)
  • Odds: 2,02 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 13/9

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar