Elche – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Efter det heta derbyt i Madrid så har vi ett helt avslaget möte på Martínez Valero att ta oss igenom. Barcelona har 5-0 från första mötet på Camp Nou och kommer givetvis avancera vidare i cupen utan några problem. Det kommer innebära rotation i anfallet hos gästerna och jag har hittat ett målskyttespel som känns intressant. Häng på!

Pedro Rodriguez fick en del speltid i början på säsongen då Luis Suarez inte var tillgänglig för spel på grund av sin avstängning. Men sedan Suarez kommit tillbaka har inte Pedro fått särskilt mycket speltid, utan det har mest blivit lite inhopp här och där. Det är en ganska otacksam uppgift han har framför sig då man inte petar Messi, Neymar eller Suarez hur som helst. Men ”Pedrito” är inte en spelare som går runt och tjurar när han inte får speltid, utan han biter ihop och jobbar stenhårt när chansen ges. Pedro har gjort ett framträdande i Copa del Rey hittills och det var i hemmamatchen mot Huesca, en match som Barcelona vann med hela 8-1. Pedro fick starta den matchen och gjorde tre mål i första halvlek innan han byttes ut i paus. Nu tror jag definitivt inte på några 8-1 i dagens match, men Pedro lär få sina chanser även idag. Elche har ligans sämsta försvar och när gästerna dessutom saknar duktiga högerbacken Damian Suarez (avstängd) så borde Pedro få lite extra utrymme på den kanten. När Barcelona dessutom väntas rotera friskt så finns det chans att Pedro lägger eventuella straffsparkar.

Det är väldigt troligt att Pedro får spela från start idag och jag tror heller inte att Enrique byter ut honom i första taget, om han nu inte nätar tre gånger om som senast. Betsson erbjuder 2,40 och vi sätter en mindre slant på detta.

  • Match: Elche – Barcelona
  • Spel: Pedro målskytt
  • Odds: 2,40 @ betsson
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar