Inter – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det första mötet i semifinalen av Coppa Italia mellan lagen slutade med hela 3-0 till Juventus. Det visar på att det råder en stor klasskillnad. Inte en enda av de nio senaste inbördes matcherna har Inter vunnit inom 90 minuter. Inter har tappat det mesta efter deras superstart på spelåret och sjunkit ner till en blekaktig femteplats i tabellen. Inter behöver en tidig ledningsbalja, annars finns risken att luften lämnar spelarna helt och hållet, vilket öppnar upp för ett Juventus med stort självförtroende och som sitter i en bekväm sits. Försvarsspelaren Jeison Murillo är avstängd, vilket är ett betydande avbräck.

Juventus är i fenomenal form och har klivit upp på förstaplatsen i Serie A, vunnit 16 av de 17 senaste seriematcherna, medan den övriga slutade oavgjort. Viss rotation väntas från såväl Inter som Juventus, men det är ändå starka startelvor som kommer ställas ut, det är trots allt ett derby och viss heder finns att upprätthålla. Som det verkar är det Juventus som ska röra runt mest i startelvan, men de har också större bredd och således möjligheten till det.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 1,84 @ ComeOn.

  • Match: Inter – Juventus
  • Speltips: Juventus DnB
  • Odds: 1,84 @ ComeOn
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 2/3, 21:00

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar