Inter – Cagliari

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter kommer från en tämligen enkel seger borta mot Udinese med 0-4. Jag tycker dock Udinese hade tillräckligt många målchanser att göra mål, men Inter var skickligare i avsluten och definitivt på omställningar. Men sen har tränare Roberto Mancini i de senaste matcherna spelat mer offensivt än tidigare denna höst vilket gjort att man sett betydligt bättre ut offensivt. Men defensivt tycker jag det ser värre ut än vad resultaten visar. och ska vi vara ärliga har man inte mött något motstånd som har något vasst anfallsvapen förutom Napoli då, och ja då åkte släppte man in 2 mål direkt.

Cagliari spelar för närvarande i Serie B där man placerar sig på andraplatsen. Man har varit väldigt bra offensivt men man har också visat prov på extremt dåligt försvarsspel. Offensivt tycker jag att man duger ganska bra här, trots att det är Inter man möter. Men defensivt är det bara för dåligt. Och när man nu ställs mot bästa offensiven denna säsong så lär vi onekligen se Cagliaris brister. Man har tagit ut bästa möjliga trupp till denna match förutom att mittfältaren och kaptenen Daniele Dessena är skadad och att förstemålvakten Marco Storari även saknas nu.

Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.78 @ Unibet

  • Match: Inter – Cagliari
  • Spel: Över 2.5 mål (asian lines)
  • Odds: 1.78 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 15/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar