Napoli – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli återfinns på femteplats i tabellen, men har bara två pinnar upp till Atalanta, och blott fyra poäng upp till andraplacerade Milan. Dem återstående omgångarna av ligaspelet blir spännande och tittar vi bara på formen hos motståndarna, bådar det riktigt gott för hemmalaget. Man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Hemmaklubbens förlust, skedde naturligtvis mot storfavoriterna Juventus.

Inter fortsätter besegra allt som kommer i deras väg i Serie A. Inför söndagskvällen har Inter ett facit på elva (!) raka segrar i ligan, vilket är rena mästarsiffror. Titeln är inte säkrad ännu, men praktiskt sett så är det redan avgjort. Inget lag kan riktigt mäta sig med Inter den här säsongen och laget ser heller inte ut att sakta ner. Offensiven har i och för sig inte sprutat in mål på sistone, men man gör jobbet.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,75 @ bet365.

  • Match: Napoli – Inter
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar