Napoli – Inter

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Napoli hade en tuff period under inledande halvan av säsongen. Interna konflikter i klubben gjorde att Napoli underpresterade rejält och till slut fick Ancelotti lämna sin post. Gennaro Gattuso, som tidigare tränat Milan, tar över rodret och har gjort två matcher med hemmalaget inför stormötet. Premiären blev ändock inte någon succé. Napoli förlorade med 2-1. Trepoängaren, plockades istället mot Sassuolo.

Inter imponerar i Serie A. Det blev emellertid inget avancemang i Champions League efter förlusten mot Barcelona, man får nöja sig med Europa League helt enkelt. Hemma i Italien leder man Serie A efter halva säsongen avklarad, dock på en delad förstaplats med Juventus om man tänker rent poängmässigt. Tretton av sjutton matcher är vunna och man har dessutom släppt in minst mål i hela serien.

Jag spelar på raka tvåan X2 (dubbelchans) till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Napoli – Inter
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar