Lille – Strasbourg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Lille har många tuffa säsonger bakom sig. Under nuvarande säsong har laget dock nått framgångar och hittas för tillfället på tredjeplatsen i serien. Faktum är att hela sex raka hemmamatcher har vunnits. Det innebär också att hemmalaget just nu är obesegrade på Stade Pierre-Mauroy. Gästerna har såklart en extremt svår uppgift framför sig. Stor sannolikhet att Strasbourg blir poänglösa.

Strasbourg har också dem inlett säsongen mycket starkt. Gästerna ligger sjua i ligan med sjutton poäng efter tolv omgångar och har bland annat vunnit tre av sina sex senaste matcher. Det är inte helt lätt att hitta svagheter i Strasbourg för tillfället, men det finns en trend som kraftigt väger till deras nackdel inför mötet med Lille. Laget har nämligen inte vunnit någon av sina fem senaste bortamatcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Lille – Strasbourg
  • Spel: Lille (1)
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/11

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!