Paranaense – Santos

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Paranaense hittas på artondeplatsen i brasilianska förstaligan efter sju omgångar. Klubbens inledning på säsongen har varit tung med sex vinstfria matcher i sträck. På hemmaplan brukar man vara starka, där Atletico tidigare hade en svit på elva matcher utan förlust. Nämnvärt att Paranaense, trots deras mindre imponerande form, vunnit 9 av sina 14 senaste spelade hemmamatcher på Arena da Baixada.

Santos innehar sjuttondeplatsen i ligaspelet. Formen är svag och med både cup- och ligaspelet inräknat, har gästerna fyra raka matcher utan vinst. Santos största problem sitter i anfallsspelet, och de har bara gjort ett enda mål på sina fyra senaste matcher. Santos dras även med stora finansiella problem. Det här är verkligen ett perfekt tillfälle för Atletico Paranaense att komma in på vinnarspåret igen.

Jag spelar på raka ettan till 2,30 @ betsson.

  • Match: Paranaense – Santos
  • Spel: Paranaense (1)
  • Odds: 2,30 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 1/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar