Paranaense – Internacional

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Paranaense innehar nästjumboplatsen i brasilianska förstadivisionen och har bara plockat en seger på lagets 15 senaste matcher. Atlético har bytt tränare 52 gånger under 2000-talet, vilket säger något om det resultatmässiga. Inför denna säsongen blev det självklart ytterligare ett tränarskifte när Fernardo Diaz anslöt till klubben i januari. Han fick dock sparken för tre veckor sedan, efter den gångna säsongen.

Internacional är en stor klubb och ska inte underskattas trots att de är nykomlingar. Gästerna vann sin andra Copa Libertadores (liknande Champions League) så sent som 2010. Laget har dessutom massvis med Série A-säsonger i bagaget, bland annat med tre stycken ligatitlar. Den här säsongen har man ett rätt slagkraftigt lag och det är inte speciellt förvånande att man placerar sig bland topplagen i tabellen.

Jag spelar på Internacional +0 (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Paranaense – Internacional
  • Spel: Internacional +0 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 20/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar