RCL Lens – Lille

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lens har imponerat under nuvarande säsong i franska förstaligan. Hemmaklubben har spenderat fem år i andradivisionen. Man ligger femteplatsen, en placering som innebär europaspel nästa säsong. Dess kamp om femteplats är emellertid tuff och hemmalaget tvingas möta Lille och Monaco i avslutande omgångarna. Först möter man Lille. Uppgiften blir inte enkel för Lens som möter ett starkt lag.

Lille har haft en ruskigt stark säsong i Ligue 1 och då PSG inte kommit upp i nivå har Lilles titeldrömmar i allra högsta grad fortsatt leva. Nu återstår tre ynka omgångar och laget leder över giganterna med en poäng. Hela säsongens hårda arbete hänger på dessa tre matcher och spelschemat är inte speciellt tufft. Lille kommer hur motiverat som helst här och därtill med en riktigt fin form.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ Unibet.

  • Match: RCL Lens – Lille
  • Spel: Lille (2)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar