Rennes – Lille

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rennes ligger för tillfället på tiondeplatsen i tabellen. Man har sammanlagt skrapat ihop 49 poäng under nuvarande säsong. En placering som ska anses vara godkänd för hemmalaget, trots klubbens magnifika fjolårssäsong. Ifjol slutade Rennes på en fin femteplats som gav inträde i Europa League. EL-spelet tog dessvärre slut redan i åttondelsfinalen mot favoriten till att vinna turneringen, nämligen Arsenal.

Lille har verkligen stått för en stark säsong. Man är det enda laget som på något sätt hotat PSG:s givna förstaplats. Efter 37 omgångar besitter de hela 75 poäng. Deras facit lyder 22 vinster, nio oavgjorda och endast sex förluster. I laget hittas flera spännande talanger som flera storklubbar drar i. Deras främsta stjärnan heter Nicolas Pepe. Noterbart är att tabelltvåan har släppt in minst mål i hela ligan.

Jag spelar på Lille Draw No Bet till 1,78 @ Svenska Spel.

  • Match: Rennes – Lille
  • Spel: Lille DnB
  • Odds: 1,78 @ Svenska Spel
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:05, 24/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar