PSG – Rennes

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

PSG åkte på en käftsmäll och skickades ut ur franska ligacupen i kvartsfinalen mot Strasbourg. En skräll eftersom mötet spelades på hemmaplan. Efter förlusten har hemmalaget emellertid producerat mål i mängder. Laget började med att besegra Amiens på bortaplan med 3-0, för att sedan totalförnedra Guingamp med brutala siffrorna 9-0. Laget är dessutom obesegrade i ligaspelet såhär långt.

Rennes stod för en suverän säsong i fjol och lyckades nå en Europa League-plats. Laget har nu tagit sig vidare ur gruppen och ställs mot spanska Real Betis i sextondelsfinal. I ligan ser det i nuläget betydligt sämre ut. Laget placerar sig i mitten av tabellen, en placering som kan tyckas vara godkänd, men man ser inte ut att klättra speciellt mycket. Formen är usel och man har dessutom europaspel att tänka på.

Jag spelar på PSG -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,61 @ Unibet.

  • Match: PSG – Rennes
  • Speltips: PSG -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar