Rennes – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Rennes öppnade gruppspelet med att plocka en poäng, men har därefter fyra raka förluster och det har blivit uppenbart att fransoserna inte håller på den europeiska nivån. Gapet upp har snarare vuxit under tidens gång. Ikväll har laget ingenting att spela för under sista gruppspelsomgången, även om klubben spelar inför sin egen hemmapublik. Naturligtvis vill hemmalaget avsluta europaspelet storstilat.

Lazio däremot har god form efter att vunnit med 3-1 mot Juventus i den senaste ligaomgången. Låt oss se om det går att bygga vidare på den energin från den matchen. Lazio har däremot bara sex poäng i gruppspelet här i Europa League och måste därmed ta sig förbi Cluj i den sista omgången för att kunna gå vidare. Eftersom att man har en fördel, tack vare bortamål i inbördes möten, lever chansen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ bethard.

  • Match: Rennes – Lazio
  • Spel: Lazio (2)
  • Odds: 1,85 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:55, 12/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar