Lazio – Marseille

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio innehar femteplatsen i ligaspelet och formen är godkänd. ”Biancocelesti” har fantastiska höjder spelet, men också djupa dalar. Efter tunga 0-3-förlusten hemma i Serie A-toppmötet mot Inter, städades SPAL undan med 4-1 och fyra av dess fem senaste matcher är vunna. Hemmalagets Lucas Leiva och Milan Badelj är skadade och kommer därför inte närvara under kvällens tillställning.

Marseille har kniven mot strupen. En fullpottare är det enda som skulle skaka liv i slutspelsdrömmen och den måste alltså lösas borta mot ett Lazio som de förlorade mot med 1-3 på hemmaplan. Marseille har bara plockat ynka pinnen på tre matcher i årets Europa League och denna kom via ett kryss mot Apollon. Marseille har dessutom tre raka förluster. Senast förlust med 0-3 mot Montpellier.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ bet365.

  • Match: Lazio – Marseille
  • Spel: Lazio (1)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:55, 8/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar