Marseille – Atlético

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Marseille har stått för ett fantastiskt Europa League-slutspel och städat av Sporting Braga, Bilbao och Leipzig samt i semifinalen Salzburg. Olympiens dubbelmöte mot de sistnämnda var otroligt jämn, där allting avgjordes i förlängningen. Denna final ska spelas i Frankrike, dock inte på hemmaplan. Lagets bortaspel har däremot inte varit lyckosamt i årets Europaspel, med endast en av nio matcher vunna.

Atlético Madrid  har en trupp i absolut världsklass och ett lag som egentligen vill och ska utmana i det europeiska finrummet, Champions League. De har en fantastisk stabilitet, ett väloljat försvarsspel över hela banan, samt brutal offensiv udd i flera spelare, inte minst Antoine Griezmann. Det borde såklart inte vara mycket till snack om saken, i en final mellan två lag där skillnaderna trots allt är betydande.

Jag spelar på raka tvåan till 1,82 @ expekt.

  • Match: Marseille – Atlético 
  • Spel: Atlético (2)
  • Odds: 1,82 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/5

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!