Marseille – Atlético

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Marseille har stått för ett fantastiskt Europa League-slutspel och städat av Sporting Braga, Bilbao och Leipzig samt i semifinalen Salzburg. Olympiens dubbelmöte mot de sistnämnda var otroligt jämn, där allting avgjordes i förlängningen. Denna final ska spelas i Frankrike, dock inte på hemmaplan. Lagets bortaspel har däremot inte varit lyckosamt i årets Europaspel, med endast en av nio matcher vunna.

Atlético Madrid  har en trupp i absolut världsklass och ett lag som egentligen vill och ska utmana i det europeiska finrummet, Champions League. De har en fantastisk stabilitet, ett väloljat försvarsspel över hela banan, samt brutal offensiv udd i flera spelare, inte minst Antoine Griezmann. Det borde såklart inte vara mycket till snack om saken, i en final mellan två lag där skillnaderna trots allt är betydande.

Jag spelar på raka tvåan till 1,82 @ expekt.

  • Match: Marseille – Atlético 
  • Spel: Atlético (2)
  • Odds: 1,82 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/5

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar