Rosenborg – Rennes

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rosenborg välkomnar Rennes till Lerkendal Stadion på torsdagskvällen. Rosenborg kommer behöva en topprestation för avancemang. För tillfället leder Rennes deras möte med 0-2 och var samtidigt bättre i första matchen. Rosenborg nollades alltså när de gästade Rennes i Frankrike. I ligapelet pekar formen uppåt för klubben som börjat konkurrera i den absoluta toppen igen.

Rennes har inlett ligapelet likt flera andra toppklubbar i Europa. Gästerna har fått sig en fin start. Förra säsongen blandade sig Rennes in i toppstriden och tog till slut sjätteplats i tabellen. Den här säsongen har klubben ambitionen att fortsätta tillhöra toppen och vara med i kampen om Europa-platserna igen. Efter tre spelade ligamatcher hittas Rennes på en femteplats i tabellen med en vinst och två kryss.

Jag spelar på Rennes Draw No Bet till 1,52 @ ComeOn.

  • Match: Rosenborg – Rennes
  • Spel: Rennes DnB
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar