Rennes – Arsenal

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Rennes tabellplacering i inhemska ligan är inte speciellt smickrande. Laget placerar sig i mittenskiktet av tabellen, närmare bestämt på tiondeplats. Rennes kanske har underpresterat denna säsongen med tanke på dess femteplats under föregående säsong. Samtidigt har de bara förlorat en av de åtta senaste matcherna och vunnit fem av dessa. Under perioden har laget besegrat Lille och kryssat mot Marseille.

Arsenal stod för en bra insats då de begav sig till Wembley för att spela derby mot Tottenham. Matchen slutade oavgjort vilket betyder att laget tappar dyrbara poäng i striden om topp fyra-placering i Premier League. Trots att man har fullt upp i ligan kommer laget gå in för Europa League. Laget har som bekant en riktigt vass offensiv medan defensiven är något svikande, inte minst på resande fot.

Jag spelar på Rennes +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Rennes – Arsenal
  • Speltips: Rennes +0,5 (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:55, 7/3