RCL Lens – Tours

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Tre viktiga poäng står på spel i denna match där båda lagen jagar uppflyttning även om det bara är Lens ligger riktigt nära. Lens som endast förlorat en match hemma denna säsong tar emot Tours som haft det riktigt svårt på bortaplan denna säsong.

Lens tog tre viktiga poäng i senaste matchen när man vann borta mot Créteil med 3-2. Lens som har siktet inställt på uppflyttning måste hålla undan tiden som är kvar nu, man innehar 3:e platsen i tabellen med 44 poäng, närmast bakom jagar Caen med 41 poäng, upp till andra platsen som Angers har saknas det en poäng. 2-2-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 7-4-1 med 19/10 i mål. Alaeddine Yahia är tillbaka efter avstängning vilket kommer att stärka försvaret, frågetecken finns på Ahmed Kantari samt Pablo Chavarria och Yoann Touzghar.

Tours som också jagar uppflyttning men ligger dock 6 poäng bakom dagens motståndare på en 8:e plats. Det är ganska jämt bakom Lens ner till Tours i tabellen så allt är möjligt, dock så måste Tours skärpa till sitt bortaspel om det ska finnas någon chans att klättra ytterligare i tabellen. 2-0-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 4-1-8 med 16/23 i mål. Tours har inga skador eller avstängningar som stör i laget och kan mönstra bästa laget i denna match.

Lens har endast förlorat en match hemma denna säsong och det ska nog mycket till för att man ska förlora denna match idag. Man har länge haft siktet inställt på uppflyttning och kan man bara fokusera och hålla undan tiden som är kvar nu så är inte uppflyttningen långt borta för laget som är ett av dom populäraste lagen i franska ligan. Man har också höga publiksnitt vilket lär stärka laget ytterligare på hemmaplan. Tours som inte haft det så lätt på bortaplan denna säsong lär få det tungt i denna match, än värre är att Tours har en spelstil som passar Lens väldigt bra och det lär nog försvåra läget ytterligare för Tours ikväll. Lens som kan känna uppflyttning runt hörnet lär inte ge sig i första taget i denna match. Jag spelar Lens i denna match.

  • Match: Lens – Tours
  • Spel: Lens (1)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 3/3 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar