Metz – Tours

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Intressant match, Metz är klara för uppflyttning nästa säsong och lär nog inte vilja ge bort något på hemmaplan även om man kanske tappat lite fokus. Tours har inte så mycket mer att spela för då man ligger i mitten av tabellen. Det intressanta i denna match är dock att båda lagen sitter på varsin målskytt som fortfarande har chansen att sluta som ligans bästa målskytt denna säsong, detta är något som bäddar för spel i denna match.

Metz blev efter segern borta mot Auxerre med 3-0 i senaste omgången klara för uppflyttning till Ligue 1 nästa säsong då avståndet ner till Lens på 2:a platsen är för stort. Laget har varit stabila och starka under större delen av säsongen och det är ingen överraskning att det är Metz som tar klivet upp och som vinner ligan i år. I och med segern i senaste matchen är man också fortsatt obesegrade på dom 7 senaste matcherna, på dom 5 senaste har laget 3 segrar och 2 oavgjorda. Hemma denna säsong har man spelat 13-3-1 med 24/7 i mål. Ahmed Kashi är avstängd i denna match, tveksam till spel är Abdallah N’Dour och Eduardo, klart att dom saknas är Thibaut Bourgeois, Luciano Teixeira, Kwame Nsor och Guido Milan.

Tours chanser till att vara med och slåss om uppflyttning försvann för länge sedan då resultaten uteblev, laget har inte riktigt fått till det över en rad omgångar och halkat efter lagen längre upp i tabellen. Inför denna match ligger man på en 9:e plats och är säkra. Ny förlust i senaste matchen när man spelade mot Troyes hemma och förlorade med 1-2, Tours har nu 0-2-3 på dom 5 senaste matcherna och vinsten kom hemma mot Bastia i mitten på mars. Tours har som så många andra lag haft det svårt på bortaplan denna säsong och har hittills skrapat ihop 4-3-10 med 20/30 i mål. Motivations mässigt har man kanske inte så mycket att spela för som lag, dock har lagets målkung fortfarande stor motivation då han fortfarande har chansen till att bli ligans bästa målskytt. Inför denna match ligger Andy Delort på en 3:e plats med 19 gjorda mål, Diafra Sakho som spelar i Metz ligger på en 2:a plats också på 19 mål, leder gör Mathieu Duhamel på 20 mål som spelat i Caen. I Tours saknas Samuel Bouhours, Benjamin Leroy och Bogdan Milosevic.

Intressant match då båda lagen sitter på duktiga målskyttar som dessutom fortfarande har chansen att bli bästa målskytt i ligan. Metz kan ju ha tappat lite fokus då man nu är klara för uppflyttning men samtidigt tror jag inte man vill ge bort något är på hemmaplan som man dessutom storspelat på denna säsong med bara en förlust. Tours ligger i ingemansland och har inte så mycket mer att spela för, förutom Andy Delort. Båda målskyttarna har producerat mål för sina lag i dom senaste matcherna och lär förmodligen göra så här också, spelet i denna match blir att båda lagen gör mål då jag har svårt att se att något av lagen skulle gå mållösa ur denna match, oavgjort efter 90 minuter är högst troligt.

  • Match: Metz – Tours
  • Spel: Båda lagen att göra mål
  • Odds: 1.68 @ Nordicbet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 2/5 20:00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar