GFC Ajaccio – Lens

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ajaccio återfinns för tillfället på säker mark i tabellen, men är samtidigt inblandade i bottenstriden. Dem hittas närmare bestämt på sextondeplatsen i andraligan och har spelat till sig 30 poäng under säsongen, det är tre poäng mer än konkurrenten Sochaux som innehar kvalplaceringen nedåt i seriesystemet. Beziers förfogar över nittondeplatsen. Klubben har emellertid endast en poäng upp till Sochaux.

Lens går bra den här säsongen. Laget hittas i skrivande stund på femteplats i tabellen. En placering som betyder kvalspel till Ligue 1. De har 48 poäng med 14 vinster, sex oavgjorda och åtta förluster. Noterbart är även att Lens har en match mindre spelad än Paris FC och Lorient som befinner sig framför dem. Vid vinst under morgondagen skulle gästerna klättra hela vägen upp till tredjeplatsen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,04 @ NordicBet.

  • Match: Ajaccio – Lens
  • Spel: Lens (2)
  • Odds: 2,04 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar