Hannover – Leipzig

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hannover 96 återfinns på nästjumboplatsen i Bundesliga. Deras senaste vinst kom i november månad förra säsongen och laget har sedan dess avverkat åtta matcher med utfallet två kryss och sex förluster. I synnerhet tiden efter uppehållet har varit katastrofal. Utöver det saknas alltjämt en handfull spelare och med en redan tunn spelartrupp, försvåras naturligtvis Hannovers möjligheter att avancera i tabellen.

Leipzig har sedan deras omdiskuterade uppflyttning hållit fast vid att vara en toppklubb i Tyskland och nu är målet att ta en plats i Champions League. En sådan har de dessutom i byxfickan med fjärdeplatsen som laget parkerar på. Detta är en typ av match som gästerna förväntas lunka hem utan större problem och så ska fallet vara om de vill vara en toppklubb även vidare. Leipzig är välförtjänta favortier.

Jag spelar på Leipzig -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,97 @ bet365.

  • Match: Hannover – Leipzig
  • Speltips: Leipzig -1,0 (AH)
  • Odds: 1,97 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 1/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar