Bremen – Hannover

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Werder Bremen har imponerat under försäsongen och samtidigt vunnit tre av sina fem matcher. Senast hemmalaget mötte Hannover var i cupen december 2020. Då vann Werder Bremen bekvämt och mötet slutade med sifforna 0-3. Bremen bör ha ett stor favoritskap inför lördagen. Flertal av spelarna i lagets trupp håller därutom Bundesliga-nivå. Werder Bremen satsar såklart på uppflyttning.

Hannover 96 har också spelat massvis med säsonger i den tyska högstaligan. Men säsongen 2018/2019 åkte klubben ur med råge och sedan dess har utvecklingen stagnerat för Hannover. Ifjol hittades laget på den nedre halvan av tabellen och närmare bestämt på 13:e plats som slutplacering. Klubben är långt ifrån där dem varit och försäsongen har inte givit något tecken på förändring.

Jag spelar på Werder Bremen Draw No Bet till 1,45 @ betsafe.

  • Match: Werder Bremen – Hannover
  • Spel: Werder Bremen DnB
  • Odds: 1,45 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 24/7

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar