Leeds – Middlesbrough

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Championship är äntligen igång och man har hunnit med att spela en omgång, kan inte hålla mig och kliver på redan i den andra omgången även om det klokaste hade varit att vänta ytterligare någon omgång. Leeds imponerade inte i premiären men det gjorde Middlesbrough. Nu kör vi.

Leeds premiär förra helgen kunde ha slutat på ett roligare sätt än det gjorde, förlist med 2-0 borta mot Millwall och förlusten kunde lika gärna ha skrivits med större siffror då Leeds under stora delar av matchen var helt utspelade och hade inte mycket med matchen att göra egentligen. Leeds som slutade på en 15:e plats i Championship förra säsongen lär förmodligen hamna i mitten även denna säsong. Hemma förra säsongen var man inte särskilt stabil och raden slutade på 9-5-9. Borta i denna match är Gaetano Berardi som är avstängd, Billy Sharp förväntas göra debut för laget. Man väntar också på en rad förstärkningar i laget men som förmodligen inte kommer att spela denna helg.

Middlesbrough stod för ett starkt intryck i premiären när man vann med 2-0 hemma mot Birmingham. Middlesbrough som sett riktigt bra ut på försäsongen har ett riktigt intressant lag till denna säsong. Tidigare i veckan spelade man också Cup och hade inte större problem med att besegra Oldham med 3-0 och det mesta ser riktigt positivt ut för laget. Middlesbrough slutade på en 12:e plats förra säsongen och hur det kommer gå denna säsong kommer bli väldigt intressant att se, hittills ser det dock riktigt bra ut. Borta förra säsongen slutade med 6-7-10. Ben Gibson saknas i denna match.

Leeds imponerade inte alls i premiären och visserligen var det bortamatch och här hemma lär det bli något annat. Dock har Middlesbrough imponerat stort så här långt och även om det inte är lätt att komma till Elland Road och försöka få något utan strid mot Leeds så tror jag faktiskt att man har en hygglig chans ändå. Leeds lär upp ett par nivåer till i sitt spel i denna match jämfört med senast om man ska ge Middlesbrough en match. Jag tror dock att Middlesbrough avgår med en knapp seger.

  • Match: Leeds – Middlesbrough
  • Spel: Middlesbrough (2)
  • Odds: 2.24 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 16/8 13:15

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar