Leeds – Derby

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leeds har under flera säsonger satsat för Premier League-spel. Samtidigt har laget under föregående säsonger, även som denna, startat höstsäsongen bland toppen, men vid säsongens slut brukar laget vanligtvis tappa tabellplaceringar. Leeds hade en sju matchers vinstsvit och nu har de två ligamatcher med noll tagna poäng. De parkerar trots en mindre formsvacka fortfarande som etta.

Derby har även dem kämpigt i ligan, men för kvällens bortalag har segrarna varit ännu mer svårfunna. Det är med enbart en vinst på sina sex senaste matcher som laget reser till Elland Road för att ta sig an ligaettan Leeds. Derby hittas på en sjätteplats i ligan med 43 poäng inspelade och har där med 8 poäng upp till kvällens motståndare. Det är defensiven som spökar för Derby och orsaken till få trepoängare.

Jag spelar på över 2,5 mål till till 1,77 @ betsson.

  • Match: Leeds – Derby
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar