Leeds – Nottingham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leeds signum under egentligen hela säsongen har varit deras solida defensiv, inte minst på hemmaplan. Laget har fem raka hemmavinster, de har dessutom lyckats hålla nollan i samtliga fem segrar. Det säger någonting om lagets kapacitet och i vilken lagdel den primära styrkan sitter. Laget förlorade tungt borta mot Barnsley senast. Pontus Jansson är emellertid tillbaka inför kvällens match.

Nottingham Forest har svårt att hitta rytmen i varken spel eller poängskörd, varpå de halkat efter ordentligt i tabellen. Just nu har laget bara fem poäng till godo på lagen på nedflyttningsplats. Formen är verkligen inte bra heller. Visst, laget knep en tung seger mot Bristol City senast, men har med den matchen inräknad bara en vinst på sina nio senaste matcher. Sex av matcherna har förlorats.

Jag spelar raka ettan till 1,75 @ Ladbrokes.

  • Match: Leeds – Nottingham
  • Speltips: Leeds (1)
  • Odds: 1,75 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar