Nottingham – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nottingham hittas på den undre tabellhalvan. Forest har däremot fått lite arbetsro efter två raka vinster, senast med förkrossande 5-2 borta över Barnsley och det ser ljusare ut. Det är dock bara fyra pinnar ner till det negativa tabellområdet, men att Forest ska behöva slåss för kontraktet är tveksamt.

Newcastle är betydligt bättre än resterande konkurrenter i Championship, samtidigt borde dominansen vara större.”The Geordies” leder serien med så lite som ett avstånd på två pinnar ner till Brighton. Laget har plockar 40 pinnar på 18 matcher. Newcastle torskade mot Hull i ligacupen och är revanschsugna.

Jag spelar raka tvåan till 1,91 @ betway.

  • Match: Nottingham – Newcastle
  • Speltips: Newcastle (2)
  • Odds: 1,91 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar