Fulham – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fulham har huserat i Championship några år på raken. Laget är en rätt anrik klubb med en hel del erfarenhet från Premier League. Guldåren är långt borta och de två senaste säsongerna har man tampats på undre tabellhalvan av andraligan. Fulham har förmodligem siktet på att stabilisera sig i mittenskiktet av tabellen.

Newcastle ska påbörja tillbakaresan till finrummet och vid förarsätet står alltjämt Rafael Benítez, med ett förflutet i klubbar som Liverpool, Chelsea och Real Madrid.  Newcastle är det bättre laget i den här matchen, utan tvekan. Man har en namnstark trupp, den bästa i Championship och har stått upp starkt under försäsongen. Man förlorade faktiskt inte en enda match.

Jag spelar raka tvåan till 2,01 @ betsson.

  • Match: Fulham – Newcastle
  • Speltips: Newcastle (2)
  • Odds: 2,01 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar