Newcastle – Reading

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Newcastles favoritskap i Championship var enormt inför spelåret. Truppen är eller ska vara på en helt annan nivå än de andra seriekonkurrenternas och samtidigt fick ”Magpies” behålla Rafael Benítez på tränarposten. Efter alla rockader, spelare ut och in, är det dock inte helt konstigt att man ännu inte verkar hitta till varandra inom laget, helt och hållet. Ska Newcastle vara med och tampas om platserna tillbaka till Premier League är det seger som gäller här.

Reading känns lika trista som under fjolåret. Truppen har inte spets åt någotdera håll, offensivt eller defensivt, men borde ändå vara för bra för att beblandas med bottentrion. Nåja, vad kan det då bli med största sannolikhet en plats på den undre tabellhalvan, en bit från den absoluta botten. Om Reading spelar som man gjorde mot Wolverhampton (torsk med 2-0), tror jag man får det tufft här ikväll.

Jag spelar Newcastle -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Newcastle – Reading
  • Speltips: Newcastle -0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!