Newcastle – Reading

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Newcastles favoritskap i Championship var enormt inför spelåret. Truppen är eller ska vara på en helt annan nivå än de andra seriekonkurrenternas och samtidigt fick ”Magpies” behålla Rafael Benítez på tränarposten. Efter alla rockader, spelare ut och in, är det dock inte helt konstigt att man ännu inte verkar hitta till varandra inom laget, helt och hållet. Ska Newcastle vara med och tampas om platserna tillbaka till Premier League är det seger som gäller här.

Reading känns lika trista som under fjolåret. Truppen har inte spets åt någotdera håll, offensivt eller defensivt, men borde ändå vara för bra för att beblandas med bottentrion. Nåja, vad kan det då bli med största sannolikhet en plats på den undre tabellhalvan, en bit från den absoluta botten. Om Reading spelar som man gjorde mot Wolverhampton (torsk med 2-0), tror jag man får det tufft här ikväll.

Jag spelar Newcastle -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Newcastle – Reading
  • Speltips: Newcastle -0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar