Reading – Ipswich

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Reading kännetecknas av positivitet för tillfället och laget kommer från en fin försvarsprestation i bortamatchen mot Cardiff, vilken vanns med 1-0. Då kom matchens enda balja så sent som i den 89:e minuten i en annars tight match där man hade mycket boll. Reading är alltjämt medvetna om de brister som finns i truppen och kommer förmodligen spela försiktigt i en match som denna, då def ät ett tufft motstånd på andra planhalvan.

Ipswich har stora problem med målskyttet, vilket delvis kan förklaras i de skadebekymmer som tynger dem. Bland andra David McGoldrick är skadad och spetsen Freddie Sears är helt ur form. Trots detta har positiva resultat kunnat lösas; på de tre senaste matcherna har det blivit en vinst och två kryss. Anledningen till detta är lagets fina försvarsspel.

Jag spelar under 1,0 mål i första halvlek (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: Reading – Ipswich
  • Speltips: Under 1,0 mål (FH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar