Ipswich – Wolverhampton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ipswich hittas på den undre tabellhalvan, närmare bestämt på femtondeplatsen. Laget hade sannolikt önskat mer av spelåret hittills, men lär inte riskera att trilla ur serien. Lite intressant sidofakta är att Ipswich har kryssat vid flest tillfällen under säsongen (13 av 35 matcher), största anledningen till varför laget inte förmått att klättra i tabellen. Laget har inte förlorat på sex matcher.

Wolverhampton har uppenbara problem och kontraktet är i stor fara. Sex raka förluster talar sitt tydliga språk. Skotten Paul Lambert kom in och styrde upp saker i ”Wolves” från sin tränarposition, men nu verkar laget vara tillbaka i gamla synder. Till följd av detta har de ynka pinnen ner till Bristol City under strecket och pressen tilltar alltmer.

Jag spelar på Ipswich +0 mål (Asian Handicap) till 1,92 @ bet365.

  • Match: Ipswich – Wolverhampton
  • Speltips: Ipswich +0 mål (AH)
  • Odds: 1,92 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar