Preston – Ipswich

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Preston förlorade med 2-0 borta mot Wolves i helgen, det var den andra förlusten på totalt sjutton matcher för laget. Man tappade lite mark i toppen med trots nederlaget ser det fortsatt bra ut för laget gällande play-off om man fortsätter som man spelat hittills denna säsong. Nu är det retur som väntar mot Ipswich i FA-Cupen, första mötet slutade 1-1 och det ser lovande ut för Preston då man vunnit mot Ipswich i 5 av dom senaste 6 mötena i alla matcher. Att man spelar hemma dessutom gör ju inte saken sämre, Preston har gjort mål i 11 av dom senaste 15 hemmamatcherna.

Ipswich förlorade också i ligan senast mot QPR med 1-3 hemma, Ipswichs första förlust på nio matcher. Deras form senaste tiden har precis som Preston varit riktigt stabil. Man halkande ner lite i tabellen i och med förlusten i senaste matchen men är i allra högsta grad med i fighten om den sista play-off platsen. Laget kommer att ha fullt fokus i denna match för att avancera till fjärde omgången. På resande fot denna säsong har Ipswich misslyckats med att göra mål i fyra av tretton matcher.

På förhand en ganska öppen historia, Preston har dock ett jätte läge här då man spelar hemma och har en klar fördel av det, Ipswich är inte helt ofarliga och skulle om allt stämmer kunna ta sig vidare. Båda lagen har visat att man kan göra mål och gör det oftast också i varje match, mycket talar enligt mig för att båda lagen för minst ett mål vardera i denna match och 1-1 precis som i första mötet är inte omöjligt. Att båda lagen gör mål är ett riktigt bra spel i denna match.

  • Match: Preston – Ipswich
  • Spel: Båda lagen att göra mål
  • Odds: 1.75 @ betsafe
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 14/1 20:45

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar