Ipswich – Blackburn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ipswich har presterat under försäsongen. Hemmalaget har plockat flertalet segrar, men har konsekvent valt att möta sämre eller likvärdigt motstånd. Samtidigt är det därför svårt att veta var Ipswich står för tillfället. Slutsatsen är att det knappast har sprudlat om klubben. Ipswich har faktiskt inte förlorat på sju raka hemmamatcher mot Blackburn. Premiärmatcherna brukat oftast vara väldigt jämna.

Blackburn är faktiskt nykomlingar efter att ha varit nere i League One och vänt. Där blev det serieseger efter en stark säsong och nu handlar det om att bygga vidare på trenden med ett nytt lag. Blackburn har ett par tunga skalper under försäsongen, där 3-0 hemma mot Everton sticker ut. Det känns som att Blackburn blir att räkna med i år och på intet sätt ska behöva vara involverade i en tät bottenstrid.

Jag spelar på att matchen slutar oavgjort till 3,20 @ bet365.

  • Match: Ipswich – Blackburn
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,20 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 4/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar