Man City – Blackburn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Under onsdagskvällen skall FA-cupens tredje omgång avgöras när det är dags för omspel då mötet på Ewood Park slutade oavgjort. Naturligtvis är City stor favorit i den här tillställningen, och jag tänker inte annorlunda utan väljer handikappspel på hemmalaget.

Det är som sagt ett omspel som vi har att jobba med här. Första mötet lagen i mellan slutade 1-1, vilket var ett resultat som man inte kan påstå var orättvist. Känslan är dock att den klasskillnad som finns mellan lagen kommer att vara väldigt uppenbar på Ettihad Stadium i afton. För där är man mot engelsk motstånd fullständigt överlägsna sina motståndare. Resultatraden 10-0-0 och 38-6 i målskillnad är något som utan tvekan talar sitt tydliga språk. Under Manuel Pellegrini är man ostoppbara på hemmaplan och lyckas man få igång ett stabilt bortaspel, vilket vi börjat se tendenser av, lär Manchesterlaget stå som segrare av Premier League i början av maj.

Citys chilenska tränare, som är ny för den här säsongen, visade i det första mötet på Ewood Park att FA-cupen är en turnering som man tar på största allvar. Så räkna med att bästa tillgängliga elva spelare är på planen när domare Craig Pawson signalerar för matchstart. Trots att lagets största stjärna, Sergio Aguero, varit på skadelistan de senaste fem matcherna har man inkasserat maximal pott de senaste fem matcherna. Argentinaren är nu tillbaka, men lär få ta plats på bänken i första hand. Dessvärre är Yaya Touré och Silva utanför truppen medan Stefan Jovetic och Jack Rodwell fortsatt befinner sig utanför densamma på grund av skador.

För Blackburns del så pekar formkurvan uppåt för tillfället. I helgen tog man en välbehövlig seger mot Doncaster och kampen om kvalplatserna fortsätter, där man just nu befinner sig på en åttondeplats. Bortalaget, vars stjärnor är Jordan Rhodes (16 mål) och mittbacken Scott Dann (som stod för kvitteringen senast mot City), lär naturligtvis lägga fokus på defensiven och ta vara på de fasta situationer som man lyckas skaffa.

Det skulle inte vara helt förvånande om tränare Gary Bowyer väljer att sätta över några nyckelspelare. Det väntar nämligen en mycket viktig match i kampen om platserna upp till Premier League för Blackburn i helgen, då man möter Nottingham Forest. Oavsett vilket så är jag tämligen övertygad om att man inte kommer ha någonting att sätta emot Citys väldigt vassa offensiv.
Den här typen av handikapp är ganska luriga, men City har tidigare visat hur starka man är på Ettihad Stadium och flertalet gånger har man besegrat Premier League-motstånd med tremåls marginal. Nu ställs man mot Blackburn som är ett svagare motstånd och en ny målfest av hemmalaget har vi troligen att vänta. Manchester City -2,5 spelas med en
insats strax under medel.

  • Match: Manchester City – Blackburn
  • Spel: Manchester City -2,5
  • Odds: 2,07 @ Bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15/1, 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar