Man United – Man City

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Från att ha hållit jämnt lopp med serieledande Chelsea fram till nyår, har Manchester City tappat luften totalt. Man har sjunkit ner till fjärdeplatsen, som leder till kvalspel mot CL, och är en pinne under just ett United som bara växer med tiden. Senast besegrades man borta mot mittenlaget Crystal Palace med 1-2, vilket var deras tredje förlust på de fyra senaste matcherna.

Manchester United, ja, de manglar över de mesta för tillfället. Formen är kalasbra, 1-2-förlusten mot Arsenal för cirka en månad var en bara en plump i protokollet – i övrigt har det sett genomgående bra ut. De tre senaste matcherna har alla vunnits, trots tufft spelschema. Tottenham, Liverpool och Aston Villa är det som stått som motståndare i dessa bataljer.

Den raka ettan finner vi till 2,70x och det är självklart taget!

  • Match: Manchester United – Manchester City
  • Spel: Man United (1)
  • Odds: 2,70 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17.00, 12/4

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!