Man United – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United vann senast mot Salt Lake med 2-1 efter mål från Mkhitaryan och Lukaku, trots Valencias utvisning i andra halvlek. Lagets storvärvning Romelu Lukaku hamnade med i målprotokollet för första gången och det blir intressant att följa honom i nattens match. Manchester United ser riktigt farliga ut inför Premier League-säsongen och möjligheterna att utmana om titeln är stora.

Manchester City hade en något längre ledighet och började med träningar för mer eller mindre en vecka sedan. Detta blir lagets första match på 2 månader. Detta är egentligen en rätt oviktig turnering och oftast brukar man då prioritera det offensiva spelet. Båda lagen besitter utpräglade kantspelare. Dessutom kommer många spelare vilja visa vad de går för och matchen lär bli temporik och sevärd.

Jag spelar på Man United Draw No Bet till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Man United – Man City
  • Spel: Man United DnB
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:30, 21/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar