Man United – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United innehar andraplatsen i Premier League. De hittas precis bakom dagens gäster och lokalkonkurrenter. Lagets hemmaspel under säsongen har varit helt strålande och faktum är att United vunnit samtliga matcher i ligaspelet samt i cuperna. I veckan säkrade man dessutom CL- avancemang efter 2-1-seger hemma mot CSKA. De blev en hel del rotation i elvan inför dagens derby.

Manchester City är som sagt ligaetta. I nuläget är Manchester City ett av de hetaste lagen i Europa och det syns tydligt i statistiken och framförallt i spelet på plan. City är numera helt formad efter Pep och det var väl bara en tidsfråga innan det skulle börja klicka ordentligt för Peps mannar. Laget har dock varit mer skakiga på sistone och det har varit tydligt, trots många målchanser och stort bollinnehav.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,72 @ bet365.

  • Match: Man United – Man City
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar