Man United – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United placerar sig på tredjeplatsen efter tre omgångar efter vinst mot Bournemouth, Southampton och Hull. Nu har man också fått in två viktiga gubbar i lagbygget, både Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba. José Mourinho är ny tränare och har tillsammans med Zlatan lyckats vinna scudetton i Inter. United har kunnat dominera inne på mitten och även matcherna så här långt, mycket tack vare Paul Pogbas styrkor centralt.

Manchester City placerar sig på förstaplatsen efter tre omgångar efter vinst mot Sunderland, Stoke och nu senast West Ham. Laget har numera tillgång till både Kevin De Bruyne och David Silva. Ett stort minus för Manchester City och även hela matchen för de med neutrala ögon är att anfallsstjärnan tillika profilen Sergio Agüero missar derbyt. Anledningen är den trematchersavstängning han drabbats av. Jag tror därför United kommer plocka tre pinna i dagens match.

Jag spelar Man United Draw No Bet till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Man United – Man City
  • Speltips: Man United DnB
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 13:30, 10/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar