Cardiff – Preston

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Cardiff innehar tredjeplatsen i Championship. Dem hade greppet om silverplatsen, men tappade den i samband med två raka förluster. Ena matchen förlorades mot nästjumbon Bolton Wanderers och den andra mot besvikelsen Fulham. Tanken är att Cardiff med rådande form (två stycken tvåmålsförluster) är i fara. Hemmalaget måste se till att stoppa blödningen i dess värsta form så här långt.

Preston är för tillfället formstarka. Laget har vuxit fram som ett utropstecken under den senaste tiden och där kan man snacka rejäl scenförändring. Fem förluster på raken under perioden slutet av oktober till början av november, har blivit till åtta utan förlust. Preston svek dock i deras två senaste matcher.  Försvarsspelet är bättre och på förhand ska de ha goda möjligheter att plocka poäng här.

Jag spelar på oavgjort (X) till 3,35 @ betsafe.

  • Match: Cardiff – Preston
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,35 @ betsafe
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar