Cardiff – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cardiff har särskilt mycket att spela för. ”Bluebirds” har säkrat en plats någonstans i mitten av tabellen och kan inte påverka säsongen särskilt mycket under deras två sista matcher. Walesarna gjorde en bra vårsäsong och har förbättrat hemmaspelet på sistone. Nu handlar det egentligen bara om att spela för hedern. Hemmalaget har visat en defensiv styrka på slutet.

Newcastle lyckades återerövra en Premier League-plats tack vare 4-1-segern mot Preston i den senaste omgången räkna in spel i Premier League nästa säsong. Rafa Benitez lyckades med vad han lovade, att ta Newcastle tillbaka till engelsk fotbolls finrum. Förmodligen kommer matchen spelas mellan två avslappnade lag med en något bristande motivation, vilket lär göra matchen lite avslagen.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Cardiff – Newcastle
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar