Leeds – Cardiff City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leeds återfinns i toppen av Championship efter flera säsonger som mittenlag. Det klassiska laget krigar om klivet tillbaka till finrummet, Premier League. Formen är bra. Senast åkte man emellertid på en tung förlust borta mot toppkonkurrenten Huddersfield, vilket innebar att Leeds tappade en placering i tabellen. Annars har ”The Peacocks” plockat sju segrar på deras tio senaste ligamatcherna, varav en slutade oavgjort. Hemma på Elland Road har man sex raka segrar. Idag är det seger som gäller.

Cardiff placerar sig på 17:e platsen i Championship och är ett typiskt mittenlag. Till nedflyttningsplats och Blackburn skiljer åtta poäng och det största fokuset ligger säkerligen i att spela för att säkra ett nytt kontrakt snarare än att försöka hota lagen i övre tabellhalvan. I denna match ska dock laget ha lite att säga till om. Det är inte dessa matcher laget ska ta sina poäng.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bet365.

  • Match: Leeds – Cardiff
  • Speltips: Leeds (1)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 11/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar